maanantai 14. joulukuuta 2015

Joulun odottelua

Jotenkin joka vuosi odotan aina joulua ja tykkään koristella kotia jouluun. Tykkään askarrella ja värkätä ja tänäkin vuonna löysin itseni tekemästä jotain uutta. Opettelin nimittäin himmelin tekoa :D Tulee muuten huomattavasti halvemmaksikin kun itse tekee ja ostaa tarvikkeet. Vinkin tähden tekoon sain entiseltä työkaverilta ja ohje löytyy täältä
Viime vuonna ennen joulua innostuin virkkaamaan ja virkkasinkin ystävilleni joululahjaksi tiskirättejä. Ohjeen poimin netistä täältä Virkatut tiskirätit ovat helppoja tehdä esim. virkkaamalla isoäidin neliöitä. Tiskirätit virkataan bambu langoista ja niitä myy täällä Oulussa useampi liike. Itse olen ostanut lankamaailmasta. Nämä voi myös pestä 60 asteessa. Liian tiivistä ei kannata virkata jotta tiskirätti kuivuu nopeammin. Ystävät tykkäsivät lahjoista :)

Kävimme viime viikolla Fionan kanssa eäinlääkärissä ottamassa toisen rokotuksen. Fiona jaksoi hienosti odotella meidän vuoroa. Hienosti neiti myös käyttäytyi vaikka paikalle tuli muitakin koiria odottelemaan. Uteliaana nuuski vain ohi meneviä koiria ja yllätyksekseni ei haukkunut kellekkään. Eläinlääkäri tutki Fionan ja totesi, että neidillä hieman kaasuja mahassa. Ilmeisesti neiti oli taas syönyt maasta jotain hälle kuulumatonta. Lempipuuhaa Fionalla on kotona rapata lankku lattioistamme ruuveja :D Fiona sai yksi päivä jyrsittyä minun kameran johdon. Itse istuin läppärin takana enkä tajunnut mitä toinen hommaa koneen takana ennen kuin poikani tuli ja näytti johdon pätkää :D Tietenkään  en ole vielä saanut uutta hankittua joten en pysty kuvia siirtämään kamerasta koneelle.

Pentukurssilla harjoittelimme viime viikolla ohituksia ja seuraamista. Meillä meni todella hyvin verrattuna edelliskertaan <3 Fiona ei rynninyt kenenkään luo. Uteliaasti nuuski, mutta hienosti seurasi minua. Lenkeillä ollaan kylläkin nyt otettu hieman takapakkia ja neiti haukkuu useasti kaikki ohikulkijat. Ajattelinkin käyttää Fionaa taas piakkoin kaupungilla katselemassa hälinää.
Fiona on alkanut kotosalla entistäkin enemmän seuraamaan minua. Etenkin aamuisin on ihana herätä kun Fiona oikein odottaa milloin nousen ylös ja pomppaa heti itsekin ylös ja seuraa minua kaikkialle  :) On se vaan niin super ihana <3 Nytkin neiti makoilee selkäni takana katselemassa :D

Fiona katselee ja ihmettelee lääkärissä :)

<3

Ystävykset <3

:)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti