maanantai 28. joulukuuta 2015

"Lomalla" viimeinkin

Huh no nyt on joulukin vietetty ja voin kertoa, että onpas ollu ihanaa saada olla vapailla kotona. Ei kiire minnekään ei soi aamulla kello ja oon saanu maata myös sohvalla ja nauttia löhöilystä ja syödä :D Jouluna olimme kotona ja kutsuimme vanhempani ja velipoikani vuorostaan meille joulun viettoon. Tietysti illalla meillä kävi joulupukki jota Emilia kovasti odotti. Ringan olemme vieneet joka joulu yläkertaan siksi aikaa kun pukki käy... Muuten Ringa ei antaisi pukin istua hetkeksikään rauhaan ja lahjat saisi kyytiä :D Fiona sai jäädä alakertaan. Fiona meni vain sohvalle makoilemaan ja ihmettelemään pukin saapumista. Sitten kun lahjoja jaettiin heräsi Fionankin kiinnostus ja neiti hääräili lahjojen keskellä. Heti kun pukki lähti Ringa pääsi myös alakertaan lahjojen kimppuun. Joulupukki toi Ringalle ja Fionalle lahjaksi luukranssit. Ringa ei millään halunnut ymmärtää, että toinen luista oli Fionalle ja ilta meni Ringalla luiden vartioimisessa. Ringa ei halunnut edes pureskella kumpaakaan luista.
 
Äläpäs vie MUN luita :D
"Ai Hä... Eikö ne molemmat luut ookkaan mun??"
                                       
Ringa alkoi jokin aika sitten nirsoilemaan myös raakaruuasta. Edes naudanmaha ei maistunut ja sitten taas pitkästä aikaa oksenneltiin tyhjää vatsaa. Kokeilin sitten pitkästä aikaa maistuuko Ringalle nappula. Ringa söi täyden kupillisen Fionan pentunappuloita. Aikaisemmin Ringalla teettänyt todella vaikeaa syödä mitään kuivamuonaa tai jos on syönyt niin ei ainakaan paljoa kerralla. Niimpä päätin käydä ostamassa Ringalle oman kuivamuona pussin ja kokeilla suostuisiko neiti sitten syömään 50/50 raakaa ja nappulaa. Ja kyllä!! Ringa syö nykyään kuivamuonaakin... Saa nähdä minkä aikaa syödään tällä tavoin ennenkuin neiti päättää taas muuttaa mieltään ja minä tietysti kuuntelen neitoa :D

Fiona kasvaa kovaa vauhtia ja pentukurssikin loppui jo. Viimeisellä kerralla leikitimme pentuja ja teimme hajuharjoituksia. Fiona sai kovasti kehuja leikkisyydestään ja ihana toinen onkin kun aina niin innostuu mukana leikkimään. Fionalla alkoi hampaat vaihtumaan ja nyt jännällä odotan milloin vaihtaa kulmahampaat. Kävin ostamassa "ajanvieteluita" ja Fiona jaksaa todella pitkään pureskella luuta ja varmasti hieman jäinen luu viilentää mukavasti turvonneita ikeniä. Tällä viikolla olisi meilläkin tarkoituksena lähteä näto harkkoihin. Hieman jänskättää miten Fionalla siellä menee kun nyt meinaa lenkeillä haukkua ihan kaikki... Hyvää harjoitusta saadaan varmasti :)

Fiona näyttää pukille kieltä :P
Vauhtia ja vaarallisia tilanteita ;D
                                       

Fiona hakemassa omaa pakettiaan <3

Fionan takaprofiili :D

Lähikuvaa <3

"Mitähän tolla pennulla on seuraavaksi mielessä"

"Njaah :D"

Fiona the sylivauva ;DEi kommentteja:

Lähetä kommentti