tiistai 12. tammikuuta 2016

Mäenlaskua ja metsälenkkeilyä

Olen saanut olla ihanat 4 päivää vapaalla ja kotona perheen kanssa. Ulkoiltua on tullut joka päivä useampi tunti. Viikonloppuna kävimme lasten kanssa Virpiniemessä mäen laskussa ja Jimi pääsi pikku mäkeen kokeilemaan joululahjaksi saamaansa lumilautaa :D Vanhempani myös innostuivat tulemaan mäen laskuun ja makkaranpaistoon. Isä oli myös ottanut mukaan veljeni lumilaudan jota me Juhan kanssa innoissamme testasimme... Voin kertoa, että polvet kiittää :D Joka kerta kaaduin makeasti polvilleni!

Jimi ensimmäistä kertaa laudan päällä :)


Kävin ostamassa koirille viime viikolla tossut. Ringa ja Fiona olivat mukana Ideaparkin Mustissa ja Mirrissä sovittamassa kenkiään :) Hienosti jaksoivat molemmat olla vaikka paikanpäällä oli muitakin koiria. Meillä meinasi vain hieman hiki valua kun kaikki toppavaatteet päällä sovittelimme erikokoisia tossuja. Tietenkin heti piti päästä lenkille testaamaan uusia kenkiä :D Kummatkin sisällä vieroksuivat tossuja, mutta pihalle mentäessä etenkään Ringa ei ollut moksiskaan. Fiona jähmettyi joksikin aikaa, mutta tyytyi kohtaloonsa ja lähti mukaan tepastelemaan. Metsään päästessä irti juoksemaan Fionallakin unohtui ihan kokonaan, että on tossut jalassa ja antoi palaa normaaliin tapaan :)

Kuuraparta ;D
"Adidakset ;)"

Uudet kengät :D

Kävimme tänään ystäväni kanssa Oulunsalossa koirien kanssa lenkkeilemässä. Oli ihana ilma ja koiratkin nauttivat :) Poikkesimme välillä polulta ja kohta rämmimmekin umpimetsässä polkua etsien. Kyllä oli niin mieltä piristävä reissu taas ja koiratkin nauttivat luonnosta <3Välillä kiipesimme katselemaan maisemia :)


Soramontuilla

Vauhtia riitti :)

Luminenä :D

Ihanat oli maisemat ja aurinkokin pilkisteli hieman pilvien välistä


<3

<3Uusia hajuja riitti...
                                   


Täällä me rämmittiin :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti