keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Ringa heitti talviturkkinsa

Onpas aikaa vierähtänyt kun viimeksi tänne kuulumisia kirjoitellut. Kiirettä on pitänyt kodin ja töiden parissa. Kotosalla remppaa kovasti kellariin tehdään ja pihatöitä tehty. Pihalla ollaan haravoitu ja pensasaitaa leikattu. Paviljonkikin piti vapuksi saada taas pystyyn. Iltaisin sitä onkin ollut niin väsynyt, että unta ei ole paljoa tarvinnu houkutella.
Ilmat on kyllä suosineet viime viikkoina täällä. Viikonloppuna otimme koirat matkaan ja lähdimme käymään Pikisaaressa kävelemässä. Oli ihanan lämmin aurinkoinen ilma ja tuntui ihanan kesäiseltä. Ihmiset istuskelivat torilla ja rannoilla ja musiikki kuului joka puolelta. Ah kesä!! Juha tiesi pienen hiekkarannan ja kävimme siellä. Ringa pääsi rannalla heittämään talviturkkinsa ja Fiona ensimmäistä kertaa totuttelemaan veteen. Ringaa ei tarvinnut paljoa veteen houkutella... kepin nakkasimme ja samantien veteen! Tässäpä koostetta uimamaisterin tyylinäytteistä...

Ringa katsoo tarkoin minne keppi lensi...

... ja sitten ei kun menoksi!pari isoa loikkaa...

... ja veteen molskis! :D

siellä se keppi odottaa

Fiona jäi rannalle ihmettelemään...

... mitä nyt vähän Ringalle mullistelee kun ei itse uskaltanut mukaan :DFiona uskaltautui mahan alusen kastamaan :)

Lisää kuvateksti

Ringa otti ilon irti rannalla olosta <3

Fiona otti rannalla ennemmin aurinkoa ;)
Kotiin tultaessa piti käyttää molemmat koirat pesulla. Kyllähän siellä turkeissa oli melko lailla hiekkaa. Toivotaan, että ilmat pysyisivät lämpiminä niin pääsisi Ringa pian uudestaan uimaan. Jospa se Fionakin tälle kesälle uskaltautuisi uimaan asti.
Tässäpä vielä yksi ihana kuva neidoista. Kuvan napsasin Iissä iltalenkillä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti