tiistai 27. lokakuuta 2015

Vilskettä ja vilinää

Nyt on kulunut reilu pari viikkoa siitä kun Fiona tuli meille. Täytyy kyllä sanoa, että totta tosiaan vilskettä piisaa ja mieheni kanssa saamme illat nauraa koirien temmellyksille, Ringa ja Fiona leikkivät joka päivä monta tuntia ja etenkin meno riehaantuu silloin kun lapset ovat laittaneet nukkumaan ja saavat rauhassa mesuta :D Kyllähän noita on niin mahtava seurata kun kisuavat... Ringa väsyy yleensä ensimmäisenä leikeistä, mutta usein käy oikein hakemassa Fionan mukaan leikkimään mm. tuuppimalla kuonolla. Fionallakin on hienovaraisuus kadonnut ja hyppii ja pomppii Ringan päälle ja yrittää purra jaloista, huulista, takapuolesta yms. :D Ringa usein makoilee kun leikkivät keskenään kuten kuvista näkyy :)


Lisää kuvateksti
Ringa monesti tassulla tuuppii Fionaa :D

"hohhoijjaa rauhoitu jo :D"

Ringa ääntelee tässä kuin karhu :D

"etkö varmasti jaksa enää leikkiä"

Fiona on  kasvanut hyvin ja ruoka maistuu. Fiona ja Ringa ovat siis molemmat hieman huonoja syömään.. Ringalla ongelmaa on korjannut säännölliset ruoka-ajat, "välipalat" pois ja ennenkaikkea raakaruoka :) Fionalla taas alkuun ei hirveästi ruoka kiinnostanut. Nyt Fiona kuitenkin usein tyhjentää kupin nopeammin kuin Ringa :D Fiona siis syö 50:50 nappulaa ja raakaa ja myöhemmin tarkoituksena siirtyä kokonaan raakaruokintaan. Ovat muuten hyvännäköisiä kun seuraavat toisiaan koko ruokailun ajan ja heti jos Ringa häipyy kesken ruuan Fiona ampaisee hotkimaan Ringan ruokaa.. Ringa tietysti tulee asiaa ihmettelemään ja syö mukisematta oman ruokansa loppuun :D Ringa käy myös välillä haistelemassa Fionan ruokakuppia.

Fiona on saanut viime päivinä erityisesti tutustua erilaisiin ääniin. Naapurustossa tehdään pihalla remonttia ja erilaiset työkoneet huutaa aamusta lähtien. Käymme junaradan varrella metsässä usein lenkillä ja muutaman kerran on juna sattunut menemään vierestä ohi. Alkuun Fiona säikähtää ja juoksee karkuun, mutta tulee kuitenkin takaisin kutsuttaessa. Talomme vierestä on myös kaadettu useampi puu ja työmiehet käyvät niitä päivisin pilkkomassa... Kyllä on pikkuisella siinäkin ihmettelemistä :D Rohkeasti kuitenkin tulee pihalle vaikka koneet ääntää. Alla vielä muutamia kuvia menneiltä päiviltä.


seuraan sinua...

"jahas mitähän hajuja täällä löytyy"

kylläpäs se väsyttää :D

minäpä pääsen itse hyppäämään sohvalle...

...ja täällä on mahtava loikoilla :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti