perjantai 25. maaliskuuta 2016

Fiona mätsäreissä BIS 1 !!!

Kävimme tänään Rallyhaukuilla pienten koirien mätsärissä. Tuomarina toimi Heikki Kanniainen. Aamulla meinasi hieman tulla kiirus kun ensin kaikessa rauhassa laittelin tavaroita kasaan ym. Lunta oli tullut edellisen päivän ja yön aikana melko kiitettävä määrä ja auto oli ihan lumen peitossa. Yhtäkkiä katsoin kelloa ja tajusin, että meillä tulee kiire!! Huusin miehelleni, että lähtee äkkiä putsaamaan minulle auton valmiiksi ja hirveällä vauhdilla lähdimme matkaan.

Paikalle kun saavuimme Kaija ja Jenni olivatkin jo siellä. Aluksi Fiona hästäsi ja häselsi minkä ehti... Otti varmaan emännästään mallia :D Mietenkin jo sadasosa sekunnin verran, että olikohan sittenkin virhe tulla.. Noh! Fiona rauhoittui kuitenkin todella äkkiä ja ehdimme muutaman kerran harjoitella ennen kehän alkamista ja saimme Kaijalta kullan arvoisia vinkkejä.

Pentuja oli todella paljon ilmoittaunut 29 ja aikuisiakin oli 19. Esiinnyimme Fionan kanssa nro 17 ja ehdimmekin sivusta seurata kehän kulkua ennen omaa vuoroa. Ja voi hyvänen aika ku jänskätti oma vuoro!! Saimme ensimmäisestä kehästä sinisen. Mietinkin vain kehän jälkeen, että huh selvittiin!
Fiona antoi todella hienosti tuomarin tutkia pöydällä.

Sinisten kehään kun mentiin pääni löi tyhjää. Tuomari seisotti ja karsi koirakkoja yksitellen pois kehästä. Olin hieman hämilläni kun tuomari vain käveli ohitsemme eikä pudottanut meitä. Sen jälkeen hän pyysi kaikki loput kehää kiertämään. Sen jälkeen me ja kaksi muuta koirakkoa seisoimme tuomarin edessä ja tuomari valitsi meidät ensimmäisiksi!! Olin kuin ällikällä lyöty! Eli jäimme siis odottelemaan BIS kehää...
Olin tässä vaiheessa jo aivan onnesta sekaisin kun olimme sinisten ensimmäisiä.

BIS kehään mentäessä mietin vain mielessäni, että Sanna kokoa itsesi. Jännitti taas todella paljon ja pää löi tyhjää. Lähdimme kehää kiertämään ja yhtäkkiä kuulin kun tuomari sanoi yhdelle koirakosta, että sijoittuvat neljänneksi. Siinä vaiheessa ajattelin, että Vau me ollaan kolmansia! Ei mennyt kauaa kun tuomari pysäytti ja osoitti meille, että olemme ensimmäisiä. Pysähdyin ja tuijotin aivan hämmilläni. En tajunnut liikkua mihinkään ja tuomari huuteli meitä ykkös paikalle. Kun vihdoin pääsimme seisomaan oikeaan paikkaan tuomari naurahtikin minulle, että vaihdetaanko sittenkin toiseen :D Olen niiiiiiiiiiiin Onnellinen.. Ensimmäiset mätsärini ja VOITTO!! En oikein vieläkään usko todeksi. Lähdimme aseenteella, että pääsemme harjoittelemaan Vaasaa varten ja saamme kokemusta olipa melkoinen ylläri Fiona Best In Show. Kuvat ottanut Kaija Törmäkangas.

on se vaan niin upea <3


Violetdream Fit For A Princess "Fiona" BIS 1.
Kotiin kun päästiin ei tainnut Fiona oikein tajuta mitä juuri äsken saavutti. Ihmeissään katseli mun hössötystä ja ilon kiljahduksia :D Pitihän se kotona vielä ottaa poseeraus kuvat ja Fiona olikin jo niin poikki pitkän päivän jälkeen ettei jaksanut edes istua palkintojensa edessä..

väsynyt voittaja <3


Kuvausten jälkeen Fiona pääsikin jo omaan rauhaan lepäämään ja menikin keittiön pöydän alle nukkumaan. Illasta Fiona jo jaksoikin hieman leikkiä ja temmeltää.

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti