tiistai 16. elokuuta 2016

Yksivuotias Fiona

Blogini on viettänyt aikamoista hiljaiseloa viime aikoina. Syynä tähän on ollut yksinkertaisesti ajan puute ja väsymys. Iltaisin olen mieluummin ummistanut silmät kuin alkanut kirjoittelemaan. Päivisin harvoin minulla on aikaa kirjoitella. Kokeillaampas nyt kuitenkin jospa saisin tämän blogin uudelleen henkiin.

Fiona täytti eilen kokonaisen vuoden! Aika rientää kuin siivillä. Vuoteen on mahtunut paljon onnistumisia ja iloa sekä myöskin pettymyksiä. Kaijan blogista onkin voinut käydä lukemassa ja seuraamassa Fionan äidin Ellun leikkauksesta ja toipumisesta. Ellulla siis todettiin kinnervika eli suomeksi varpaan koukistajajänteen luksaatio. Vaiva on melko yleinen shelteillä ja vaiva on periytyvää. Tästä syystä Fionan sijoitussopimus purettiin. Haaveenanihan on ollut, että saisin seurata vierestä Fionan tulevaa pennutusta ym. ja kenties itse jonain päivänä alkaa kasvattamaan tätä ihanaa rotua. Kiirehän minulla ei ole minnekään ja nyt aioinkin rauhassa katsella mitä elämä tuo tullessaan. Fiona on mahtava koira ja olenkin ikuisesti kiitollinen Kaijalle kun olen saanut omakseni tämän ihanan prinsessan. Näyttelyissä aiomme jatkossakin käydä ihan normaalisti. Se on vaan niin mukavaa! Ja tänään aloitamme myös Rallytokon Rallyhaukuilla. Ilmoittauduinkin heti aloituskurssin jälkeen jatkokurssillekin.

Kesän aikana olemme käyneet useammissa näyttelyissä. Kaija esitti Fionan Oulun kv.ssä heinäkuussa. Sen jälkeen oli vuorossa Kemi ja viime viikonloppuna oli jälleen Oulun kv. Tulevana viikonloppuna suuntaamme Kokkolaan ja elokuun viimeisenä viikonloppuna olisi vuorossa Rovaniemi.
Näyttely reissuista en ala postaamaan sen tarkemmin, koska tulisi liian pitkä teksti. Joten reissuista voi käydä lukemassa Kaijan blogista täältä. Päivitän tulokset ja arvostelut Fionan omille sivuille.

Eilen kävimme synttäreiden kunniaksi Jennin ja poikien Vihtorin ja Nestorin kanssa yhteislenkillä. Kyllä oli Fiona ja Ringa tyytyväisiä ja väsyneitä lenkin jälkeen kotona.

Vihtorilla oli selkeästi mielenkiintoisempaa puuhaa ylhäällä kun ei malttanut lähteä muiden mukaan :D

Täältä me tullaan!!

Vihtori oli kovastikkin kiinnostunut Ringasta :D

Veli ja sen sisko... "pieni" kokoero :D

1 vuotias Fiona :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti