torstai 2. kesäkuuta 2016

Ihana kesä!

Niin se vaan kauan odotettu kesä tuli taas pitkän talven jälkeen. Minä niin nautin kesästä ja auringosta ja siitä kun luonto herää keväällä henkiin. Tämähän on Fionan ensimmäinen kesä.

Fiona kohta 10 kk <3
Meillä sairastettiin tuossa noroviirusta yhteensä kolmisen viikkoa... Hyi yäk! Minä olin taas ainut joka selvisi tästä inhottavasta taudista ja sain tietenkin siivota! Huh sitä pyykin määrää... Emilia sairasti meillä taudin kahteen kertaan kahden viikon sisällä. Täytyypä melkeen puuta koputtaa, että oltaisiin nyt taudista parannuttu ja ettei mulle tule tautia.
Minä onnistuin muutama ilta taaksepäin polttamaan etusormeni tulikuumalla öljyllä!! Kyllä tuli mahtavat rakkulat etusormeen ja vieläpä oikeaan käteen. Yön nukuin pakastepussi sormen ympärille kiedottuna. Aamulla herätessä oli yöpaita ja sänky peittoa myöten likomärkä, kun pussi oli sulanut syliini :D Noh, tekevälle sattuu vai miten se meni :D

Koiria ollaan päästy sairasteluista huolimatta käyttämään uimassa useampaankin otteeseen. Fionakin lähti uimaan Ringan perään. Hyvännäköinen uinti tyyli Fionalla kun selkä ei kastu ollenkaan uidessa ja kovasti potkii jaloillaan. Ringa ui pitkillä vedoilla ja rauhallisesti. Fiona ei kovin pitkälle uskalla lähteä polskimaan vaan kääntyy nopeasti takaisin rantaa kohti. Ringa nauttii suunnattomasti kun pääsee leluja vedestä noutamaan eikä millään malttaisi lähteä rannalta pois. Kyllä on koirat olleet naatti uinti reissujen ja ylipäätään näiden lämpimien ilmojen takia. Viilennykseksi koirille olen myös tarjonnut raakaruokaa jäisenä ja kyllä on maistunut hyvin molemmille!

Sunnuntaina meillä olisi Fionan kanssa taas näyttelyihin lähtö. Tällä kertaa lähdemme Kajaanin ryhmänäyttelyyn Kaijan, Ellun ja Vihtorin kanssa. Hieman taas jänskättää ja tällä kertaa pääsemme junnuluokkaan. Lauantaina Rallyhaukut järjestää näto treenit ja ilmoittauduimme Fionan kanssa sinne. Saadaanpa taas pitkästä aikaa harjoitusta.

Koirat ovat nauttineet omalla pihalla oleilusta ja pallopelejä pelanneet yhdessä lasten kanssa. Sähly on erityisen mieluinen laji ollut molemmille :D Sisällä ollaan käyty välillä "vilvoittelemassa" ja sitten taas ulos aurinkoon telmimaan ja leikkimään. Ostin koirille pallon vesi/ulko leikkejä varten ja on kyllä ollut mieluisa molemmille.

Emppu leikityttää koiriaFiona ihmettelee sääskiä...

Pallo saa kyytiä Fionan hampaissa...

... huomaatteko suupielestä roikkuvan vanutukon :D

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti