keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Valeraskauttako?

Vihdoin ja viimein saimme mieheni kanssa aikataulut sovitettua siten että mieskin pääsi tänään katsomaan pikkuisia kasvattajan luo ja tapaamaan itse kasvattajan :) Olipas pennut taas kovasti kasvaneet ja alkaahan heillä olemaan ikää kohta jo 4 viikkoa. Pennut ovat päässeet jo käymään aitauksen ulkopuolella tutkiskelemassa. Tänään vierailulla myös kävivät aitauksen ulkopuolella mutta eivät jaksaneet kovin kauaa kun iski väsy. Kyllä miehenkin sydän suli kun sai pitää näitä pikkuisia sylissään :D Lisää pennuista voi lukea täältä kasvattajan blogista. Tässäpä muutama minun ottama kuva tältä päivältä (kuvan laatu valitettavasti huono)

Olen pitkään miettinyt että minkälaisen häkin pennulle laittaisin. Olen käynyt muutamia eläintarvike liikkeissä katsomassa. Tänään tartuin härkää sarvista ja aloin selaamaan netistä eri koiratarvike nettikauppoja. Sitten silmiini osui kevythäkki joka oli 30% alennuksessa ja värivaihtoehtoja oli useita. Minä valitsin pinkin ja ei muutakun tilaamaan :) Kyseisestä nettikaupasta olen kuullut pelkästään positiivista. Kevythäkkiä pääset katsomaan tästä. Kevythäkkiin päädyin mm. siksi että sitä olisi kevyempi kantaa mukana reissuissa, näyttelyissä ja muissa harrastuksissa ja siinä tulee mukana häkin pehmuste eikä tarvitse erikseen ostaa huppua häkin päälle :) Nyt siis odottelen milloin paketti saapuu. Nettikaupassa luvataan 1-2 arkipäivän toimistusajat. Kävin myös innostuksissani ostamassa tänään pennulle ruokakupin alustan ja ruokakupit :D Niistä kuvaa myöhemmin.

Otan yleensä Ringan aina yövuoroihin mukaan enkä tehnyt tänäänkään poikkeusta. Ringa antaa minun paremmin nukkua päivisin kun on ollut yöllä "töissä" Mieskin sanoo ettei koiralla eväkään värähdä sohvalta kun tulee aamulla ruokatunnille kotiin :D Normaalisti kyllä ilmoittaa hyvissä ajoin ja on ovella tervehtimässä. Ja onhan siinä semmoinenkin hyvä puoli että mulla on vahti yöllä :D Ringa on viime päivinä näyttänyt omituisia piirteitä itsestään ja epäilenkin että sillä on valeraskaus. Kantaa nimittäin pehmohevosta suussaan ympäri taloa ja yölläkin siirtelee kovasti vierelleen. Ei leiki sillä vaan kantaa ja nuolee. Ringalla oli jokin aika sitten juoksut ja hetken oli "normaali" juoksujen jälkeen mutta nyt tämä... Toivon todellakin että menee pian ohi kun meinaa jättää ruokiakin syömättä. Jos ei mene niin pitää ainakin ensimmäisenä ottaa pehmopolle pois. Noh seurataan ja katsellaan. Alla vielä muutama kuva Ringan "töistä" :D
hohhoijjaa pitkä yö eessä


tässä on mukava levähtää


leivottiin vanhuksille suolaista pannaria ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti