tiistai 22. syyskuuta 2015

Ruskaretki Koitelinkoskella

Sunnuntaina kävimme perheen kera Koitelinkoskella makkaran paistossa ja ulkoilemassa. Ilma ei ollut paras mahdollinen (tihkusadetta) mutta se ei meitä haitannut. Puut sopivasti suojasivat nuotio paikkaamme joten emme edes kastuneet. Lapsista erityisen hauskaa siellä oli Taikametsä ja silta joka heiluu :D Ringa taisi nauttia kaikesta varsinkin silloin kun sai irti juosta metsässä ja maistaa makkaraa :) Tässäpä muutamia valokuvia syysretkeltämme

Ringa nauttii luonnosta 


Emppu & Ringa 

makkaranpaistossa :P

Syksyistä maisemaa 
Lapset Taikametsässä :D

Kirjoittelin tuossa aiemmin Ringan mahdollisesta valeraskaudesta ja luulempa että ohi on jos sitä nyt olikaan. Pehmopolle on unohtunut ja jos välillä sen löytää ei enää "hoida" sitä vaan leikkii ja puree. Ruoka Ringalle ei meinaa maistua ja Ringa on todella nirso ruuan suhteen... Tämä on ollut meillä aina tällainen ongelma. Välillä kyllä niiiiiiin raivostuttavaa kun yritän laittaa ties minkämoista herkku ateriaa ja toinen vaan nuuhkaisee ja kävelee pois :( Olen nyt hieman yrittänyt Ringalle raakaruokaa ja kävin Mustista ja mirristä ostamassa Maukas sarjan nautaa ja lohta pakasteena. Samalla saimme näyte paketin Pure natural nappuloita joita myyjä kehui, että maistuu kuulemma hyvin nirsoillekkin.., Noh alkuun Ringa maisteli melko mielissään näitä nappuloita ja olinkin jo innoissani mutta nyt näyttää ettei enää maistukkaan :( Raaka ruuasta Ringa ei näytä välittävän vaikka monet nirsot tykkäävätkin. Pitää vielä kokeilla eri makuja ja katsoa sitten.

Turhauttavaa kun kaikkensa yrittää eikä ruoka maistu... Eläinlääkäri joskus neuvoi että voisi olla Ringalle hyväksi syödä useampi pieni ateria päivässä. Silloin Ringa söi todella huonosti ja oksenteli sitten tyhjää mahaansa :( Kaksi kertaa päivässä annan Ringalle ruuan nykyään. Pieniä annoksia menee silloinkin. Lenkille otan usein nappuloita "välipalaksi" ja silloin ne maistuvat. Olen myös huomannut että Ringalle kelpaa ruoka paremmin "syötettynä". Olenkin muutaman kerran syöttänyt neitiä kädestä, lusikalla tai kauhalla :D Opetan vissiin itse liian hyvälle :D Kaijalta sain nyt onneksi koirien ruokaympyrän josta näkee hyvin mitä kaikkea koira tarvitsee minkäkin verran saadakseen kaiken tarvittavan ravinnon :) Kävin myös kirjastossa lainaamassa koirien keittokirjan jossa oli ihan hyviä ohjeita koirien "kotiruuan" valmistamiseen. Ringa on kuitenkin normaalipainoinen, että sen puoleen ei hätää. Olisi vain niin ihana kun söisi heti tarjoiltavan ruuan ettei tarvitsisi niitä roskiin heitellä. Kirjoittelen vielä myöhemmin tästä ruoka aiheesta.

Sitten vielä pentu asiaa. Pennut ovat nyt rekisterissä ja sirutettuja. Kaikki pennut saivat ihanat kuninkaalliset viralliset nimet :) Kaija oli kirjoittanut ihanat kuvaukset pennuista blogiinsa jonne pääsee tästä. Tässäpä olisi kuvaus tulevasta pennustamme Valmasta <3 Teksti kopioitu Kaijan blogista. Saapa nähdä minkälainen neidistä kasvaa :)

Violetdream Fit For The Royal - Valma
Tämä tyttö on koko ajan liikkeessä. Kiusaa kaikkia, on pieni ja erittäinkin nopia liikkeissään. Ittekseen tekkee ihan tyhymiä liikkuja. Hyppää ykskaks ympäri, lähtee juokseen täysin päämäärättömästi, kunnes sitte törmää johonki. On siis aika hyvä kaikkien kaveriksi, vaikkei siitä ehkä sitä kuninkaallisten ylväyttä juuri löydykkään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti