keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Viikonlopun kuulumisia sun muuta

Viikko on vierähtänyt melko nopeaa. Kävimme viikonloppuna juhlimassa mieheni mummon 80-vuotis synttäreitä. Kävimme Nallikarissa syömässä ja sen jälkeen sukulaisilla kakkukahvilla. Viikonloppuna sattui onneksi ihanat ilmat. Pentuja pääsen toivottavasti seuraavan kerran ihastelemaan lauantaina. Ne on varmasti jo kovasti kasvaneet. Tuleehan pennuilla jo lauantaina 5 viikkoa täyteen... Apua :D Kasvattajan sivuilla onkin aivan ihanat seisomakuvat 4 viikkoisista pennuista :)

 meidän perhe 80-vuotis synttäreiltä <3 

Eilen kävin postista hakemassa kevythäkin jonka tilasin viime viikolla Peten koiratarvikkeesta. Häkki oli ihanan helppo koota ja nyt vaan täytyy odottaa, että pikkuinen saapuu kotiin jotta pääsen sitä käytännössä testaamaan <3 Tänään kävin myös ostamassa mustista ja mirristä pennulle pentutaluttimen. Tottakai muistin myös rakasta Ringaa ja ostin hälle uuden pannan vanhan iänikuisen tilalle :D Uudessa pannassa on onneksi myös heijastin kun alkaa jo illat pimenemään.

kevythäkki pennulle 


ruokakupit, alusta ja pentutalutin :D


Ringan uusi pehmustettu panta <3


Varasin Ringalle ensi viikolle rokotukseen ajan. Saa nähdä mitä tykkää pitkästä aikaa eläinlääkäristä kun viimeksi kun olemme Ringaa käyttäneet lääkärissä piti ottaa verikokeet. Silloin Ringalla oli vatsa sekaisin ollut useamman päivän. Kuulinkin myöhemmin että silloin liikkui täälläpäin koirien vatsatautia. Ringa ei tosiaan tykännyt verikokeen otosta ja oli melko huvittavaa kuultavaa. Lääkäri ei ehtinyt vielä edes pistää piikillä kun Ringa alkoi itkemään tai miten sen nyt kuvailisin ulisemaan :D Kyllä saatiin kaikki hyvät naurut. Kuulosti siltä kun Ringa olisi hokenut "aijjaijaijjj"
Eilen sain onneksi annettua Ringalle ihan hyvin matokuurin nakkien seassa kun yleensä lääkkeen kuin lääkkeen otto teettää vaikeuksia. On se vaan jännä miten Ringa eilenkin huomasi että jotain outoa se emäntä värkkää keittiössä kun haisteli todella tarkoin nakin palat ennen kun söi ne. Viisaita on nämä koira ystävät :) Tähän alla olevaan fiilikseen lopetan tän postauksen :D


Ringa kerjää rapsutuksia lempimatolla :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti