tiistai 24. marraskuuta 2015

Pentukurssilla ja Kaijalla kylässä

Aloitimme viime viikolla Fionan kanssa pentukurssin koirakoulu Kismassa. Aluksi kävimme hieman teoriaa läpi ja yleisiä koirakoulun sääntöjä. Sen jälkeen haimme pennut halliin ja aloimme harjoittelemaan katsekontaktia ja vierellä kävelyä. Fionaa kiinnosti kovasti toiset koirat eikä häiriöiltä pystynyt vielä kovin keskittymään. Viimeisillä minuuteilla alkoi sitten kuuntelemaan minua ja ottamaan kontaktia :D Saimme kotiläksyksi harjoitella kotona näitä. Jonkin verran olemmekin kotona jo harjoitelleet katsekontaktia, mutta kovasti täytyy vielä treenata. Innolla odotan tämän viikon tuntia :)

Kävimme eilen kyläilemässä Kaijan luona. Ippu oli kovastikkin innoissaan kaverista :D Ippu on kyllä niin mahtava ja kaunis pikku veijari <3 Otimme mitat tytöistä ja Fionan säkä 3,5 kk iässä 29,5cm. Otimme myös tytöistä kuvia ja Kaijan blogista täältä voi käydä lukemassa lisää vierailusta ja katsomassa ihania kuvia neidoista <3 Omasta järkkäristäni oli virta loppunut enkä tietenkään ollut muistanut laittaa sitä lataamaan.. Alla kuitenkin muutama kuva lainattuna Kaijan blogista.

                                               

<3
kunnon riiviöt :D
saatiin jopa hetkeksi neidit istumaan vierekkäin <3
Fiona hieman väsynyt kotiin tultaessa :D

Saatiin luntakin tänne Oulun seudulle ja kylläpä Fiona oli ihmeissään. Alkuun ihmetteli ulkoportailla kauan ennenkuin uskalsi lähteä pihalle kävelemään. Kuono maassa nuuski ihmeissään maata :D Meni muuten pitkään, että teki ensimmäiset pissat lumelle. Ulos mentäessä nuuhki kyllä kovasti maata ja haki paikkaa ja seisoin pihalla vaikka kuinka kauan tuloksetta ja aina heti kun sisälle tultiin meni pissalle. Nyt neiti on kylläkin hoksannut, että voi siihen lumeenkin pissata :D Harmi kun nyt ulkona sataa vettä ja näyttää sille, että lumet sulaa pois... On niin ihanan valoisaa kun on lumi maassa :)

mitä kummaa tämä on...
ja aina lunta nenän päässä :D
Emilian lumienkeli :)
Ringa nauttii lumesta <3
Ringa valtasi Fionan pedin...
... joten Fiona valtasi sitten Ringan pedin :D
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti