tiistai 5. tammikuuta 2016

Fiona kotiutui

Fiona kotiutui eilen Kaijan luota ja voin kertoa, että nukkunut neiti on! Illalla kotiin tullessa kävimme vielä pienen iltalenkin ja sitten syömään. Syönnin jälkeen Fiona laittoi samantien sohvalle makaamaan ja nukkumaan. Illan aikana vaihtoi vain välillä nukkumapaikkaa :D Ringa oli selvästi onnellinen Fionan kotiin tulosta. Aluksi nuuski tarkoin Fionan läpi ja sitten kun ulos päästiin Ringa päästeli kunnon onnenloikkia ja nakkeli keppiä ilmaan silmät loistaen ja yritti hakea Fionaa mukaan leikkimään :D Fiona hieman hämillään ja väsyneenä katseli toisen ilospurtteja. Aamulla herätessä Fiona nukkui vieressä (kömpii aina jossain välissä yöllä salaa sänkyyn :D)

"Täh! Ei mua väsytä..." 
"Katso mulla lähti alhaalta toinen kulmahammas ;D"
                         "Silmiäni vaan hieman lepuutan...:D"                               
"... Joo oon hereillä vielä... Kuulen kyllä :D"
Viltin päällä pehmoinen torkkua :)
Ja välillä nukuttiin rahin päällä :)                  
Ringakin nukahti takkatulen lämpöön <3
Illan tunnelmaa :D
                                             

Tänäänkin Fiona on ollut harvinaisen rauhallinen... Huomenna varmaan jo väsymys helppaa. Olihan Kaijalla kyllä melkoinen meno kun siskokset pistivät tuulemaan :D
Fiona on tainnut omia Empun prinsessa tuolin kokonaan itselleen. Emppua ei onneksi haittaa vaan antaa Fionan nukkua tuolillaan.
Huomenna olisi ne mätsärit vaan saapas nähdä tarkeneeko lähteä sinne kun nytkin jo paleltaa. Täytynee laittaa aamulla kello soimaan ja käydä vähän haistelemassa ilmaa :D Kovasti tekisi mieli lähteä, että saisimme Fionan kanssa molemmat harjoitusta, mutta en usko, että reissu on kovin nautinnollinen jos ulkona liki -30 pakkasta... Noh katsomma huomenna tilanteen. Fionan sunnuntain mätsäri Kaijan kanssa oli sujunut hyvin. Punaisen nauhan olivat kaikki saaneet, mutta sijoitusta ei kuitenkaan tullut. Sain Kaijalta myös hyviä vinkkejä mihin kannattaa Fionan kanssa kiinnittää huomiota ja mitä asioita meidän kannattaa harjoitella :)

Ringa kävi ihmettelemässä kun Fiona valtasi tuolin itselleen :)
Täähän on mun nimikkotuolini ;D
"Tätä täytyy hieman tuosta pöyhiä..."
Ja näinhän tässä kuuluu istua :D...
Koirat ihmetteli Empun tanssishowta
<3

Ringan sivuprofiili
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti