torstai 28. tammikuuta 2016

Hampaanpoistossa ja pentukurssilla

Tiistaina käytin Fionan eläinlääkärissä kulmahampaiden poistossa. Reissu sujui todella hyvin. Kun menimme Fionaa hakemaan neito olikin jo herännyt ja lääkäri kantoi Fionan odotusaulaan luoksemme. Saimme lääkkeet mukaan ja mukamas virkeän neidin :D Olihan toinen hieman ressukan näköinen veret suupielissä ja tokkurassa. Autoon päästessä Fiona laittoi samantien uudelleen nukkumaan. Kotona ilta menikin Fionalla nukkuessa. Mitä nyt välillä yritti nousta innokkaana seisomaan siinä onnistumatta... haki hieman tukea seinistä :D Illasta Fiona jo virkostui ja sain annettua iltaruuan joka maistui paremmin kuin hyvin.

Fiona unilääkkeen saaneena nukahti syliini <3


Toipilas <3


Kävimme eilen Fionan kanssa taas Rallyhaukuilla agi/toko kurssilla. Ilma oli niin ihanan lämmin, että päätimme kävellä hallille. Kurssilla oli taas todella mukavaa ja Fionakin näytti nauttivan. Tällä kertaa harjoittelimme tokossa paikallaan pysymistä istuen ja maaten. Istuen Fiona malttoi melko hyvin pysyä paikallaan vaikka otin askeleita vierellä, mutta maahanmeno ja siellä pysyminen oli haastavampaa. Maahanmenoa olemmekin todella vähän vasta harjoitelleet. Agilityssä harjoittelimme kokonaisen putken läpimenoa. Viimeksi putki oli lyhyenä kasassa. Fiona uskalsi heti mennä putkeen ja juoksi luokseni täysin tyynenä :) Sitten otimme mukaan myös esteen (maassa) ja nämä täytyi suorittaa peräkkäin. Fiona otti ohjeeni hienosti vastaan ja sain neidon ohjattua putkesta suoraan esteelle :D Tämän jälkeen kokeilimme vielä 90 asteen kulmassa putkea ja sekin luonnistui todella hyvin. Kaikilla meni todella mainiosti ja ryhmämme saikin rutkasti kehuja. Koska kaikilla meni niin loistavasti kokeilimme U putkesta menoa ja sekin meni todella hyvin. Tässä kohtaa täytyi jo enemmän houkutella Fionaa, mutta todella äkkiä hoksasi jujun :D Kotiläksyjäkin saimme toko puolelta ja niitä tässä koitamme viikon aikana harjoitella.

Ilmat ovat hellineet meitä ja joka päivä on päästy kunnon lenkeille nauttimaan ulkoilmasta. Tänään innostuin lenkin jälkeen kotipihalla räpsäseen muutaman kuvankin. Virtaa koirilla näytti riittävän tunnin lenkin jälkeenkin :D

Ringa katselee Fionan menoa...

...ja Fiona vuorostaan katselee Ringan menoa

"Susi" jahtaa "kettua" :D

Fionan hieno loikka :D

Ja tässä sama edestäpäin :D

<3

Ringakin "hieman" villiintyi :D

<3

Fiona kävi tuuppaamassa Ringaa ja sitten pinkoo täysillä karkuun :)

Menoa ja meininkiä :D


Ringan lepohetki <3

Tällä ei ihan heti akku loppu :D

Ringa hymyilee tyytyväisenä :)

Samoin Fiona :)


Hienoja nuo Fionan loikat :D


:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti