keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Puolivuotias Fiona

Aika rientää joutuin ja niimpä Fionallekin tuli maanantaina jo puoli vuotta täyteen. Olemme käyneet edelleen agi/toko pentukurssilla ja ensi viikolla olisi viimeinen kerta. Jatkosta en ole varma mitä alamme tekemään näyttelyiden lisäksi, mutta ehdottomasti aion jatkaa harrastamista. Rallytoko olisi myös yksi vaihtoehto mikä kiinnostaisi.
Pentukurssilla saimme tänään ihanaa palautetta ja sain varmistuksen edistykseemme. Fiona osaa mahtavasti rauhoittua eikä enää ääntele "shelttimäisesti" hallissa :D Fiona ottaa todella  hyvin kontaktia ja kuuntelee ohjeitani. Putken kanssa Fiona on ollut muutamina aikaisempina kertoina epävarmempi, mutta tänään taas meni todella hienosti putkesta. Sain myös itse palautetta, että olen rohkaistunut paljon kurssin aikana ja se oli ihana kuulla :) Kaikinpuolin aivan ihana ollut tämä kurssi ja tulee hieman haikeakin mieli kun ensi viikolla loppuu.

Fiona on suurimmaksi osaksi sisäsiisti. Koskaan meidän nähden ei tee tarpeitaan sisälle. Vahingot sattuvat aina joko silloin kun nukumme tai olemme töissä. Tänään tulin töistä kotiin ja ehdin olla toooodella onnellinen kun vakio pissapaikassa ei ollut mitään. Noh eipä aikaakaan kun marssin makuuhuoneeseen ja huomasin päiväpeiton lattialla... ja tietenkin pissat siihen tehtynä... Silloin tällöin Fiona pidättelee yönkin yli ja aamulla on ihana herätä kun olohuoneessa ei pissalammikko odota. Huomenna Fiona lähteekin Kaijan luokse kyläilemään ja saas nähdä miten siellä sujuu sisäsiisteys :) Allapa muutama kuva puolivuotiaasta <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti