sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Viikonlopun kuulumisia

Kesä tekee jo kovasti tuloaan ja päästiin jo aloittamaan haravointi urakka lauantaina. Koirat saivat olla pihalla monta tuntia riehumassa sillä välin kun mulla harava heilui. Lunta vielä on jonkin verran maassa ja koko pihaa ei ihan vielä päässyt putsaamaan, mutta pikkuhiljaa. Kylläpä koirat niinkuin kaikki me nautittiin ihanasta auringonpaisteesta ja lämmöstä.
Haravoinnin jälkeen matkasimme koko perheen voimin Iihin vanhempieni luokse makkaran paistoon. Koirat saivat vielä Iissäkin juosta pihalla ja metsässä useamman tunnin. Kyllä illalla molemmille uni maistui.:PFiona haisteli pitkän aikaa ilmaa kun tulimme pihalle.. Taitaa kevät tuoksua ;)


Ringa nauttii auringosta ja lämmöstä <3

Fiona poseeraa :D


Tänään kävimme Fionan kanssa Oulussa Maikkulassa järjestettävässä mätsärissä vielä petraamassa tulevaa Vaasan reissua varten. Mätsäreihin tuli myös Kaija ja Jenni Vihtorin kanssa ja me napattiin kyytiin Miia ja Riia.
Mätsärit järjestettiin ulkona ja kyllä meinasi välillä tuulla kylmästi vaikka laitoinkin omasta mielestäni hyvin vaatetta. Mätsäreissä oli onneksi tällä kertaa useampi kehä pyörimässä yhtäaikaa niin ei tarvinnut kovin kauaa odotella omaa vuoroaan. Kameran takana Kaija Törmäkangas & Jenni Isoniemi

Ehdimme hieman harjoitella ennen kehää. 


ja näin me sitten mentiin :DFiona antoi taas hienosti tutkia pöydällä


Saimme Fionan kanssa punaisen ja Kaija ja Vihtori saivat sinisen. Miia oli myös saanut Riian kanssa pienten aikuisten kehässä sinisen. Kukaan ei sijoittunut kuitenkaan tänä päivänä. Täytyy kyllä sanoa, että jäi taas mahtava olo tästä päivästä. Sain himpun verran kokemusta ja varmuutta lisää. Enää ei jännittänytkään niin paljon kuin ensimmäisellä kerralla. Ja mikä parasta näimme Kaijaa, Jenniä, Vihtoria, Miia ja Riiaa. Tänäänhän oli sisarusten päivä (kuulin radiosta). Fiona lähettää terkkuja kaikille sisaruksille Ipulle, Haikulle, Vihtorille ja Nestorille <3

sisarukset Fiona & Vihtori

On ne vaan  niin upeita <3

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti