torstai 21. huhtikuuta 2016

Ippu Iloinen tuli kyläilemään

Ippu tuli ilostuttamaan meidän arkea muutamaksi päiväksi. Alma saa rauhassa kotosalla keskittyä tulevaan synnytykseen ja sisarukset pääsevät telmimään keskenään. Virtaa näillä kahdella tuntuu piisaavaan. Kävimme Fionan kanssa päivällä hakemassa Ipun Kaijalta. Kylläpäs oli taas Almalla maha kasvanut kovasti ja kovin oli äidillinen ilme kasvoillaan. Ajelimme Fionan ja Ipun kanssa hakemaan Ringan kotoa mukaan ja suuntasimme jälleen Oulunsaloon metsälenkille. Ajatuksenahan oli, että Ringa pääsee ensin puolueettomalla maaperällä tutustumaan Ippuun ja toisekseen pääsevät koirat purkamaan enimpiä energioita ja saimme nauttia ihanasta luonnosta.
Heti kun saavuimme Oulunsaloon aurinko alkoi ihanasti paistamaan. Otin ensimmäisenä Ringan autosta ja sen jälkeen Ipun syliin. Pidin Ippua sylissä ja Ringa sai nuuhkia Ipun takapuolen rauhassa. Kovin ei tuntunut Ringaa kiinnostavan. Muutaman kerran murahti ja jätti Ipun rauhaan. Ei muutakuin koirat matkaan ja metsään kävelemään. 
Fionahan oli aivan onnesta soikeana kun pääsi Ipun kanssa juoksemaan. Ippu hieman ihmeissään katseli ympärille ja usein lenkin aikana hakeutui jalkojeni juureen kävelemään.  

Ippu <3

siskokset vauhdissa :D

Fiona tottakai Ipun takapuolessa kiinni :D

Ringakin innostui pienempien kanssa kilpajuoksuun ;)

ja pitihän se pysähtyä poseeraamaan lempipaikalle :)

Ringa tuntui olevan mielissään kun sai rauhassa juoksennella :D

välillä pysähdyttiinkin :D


Ringa katselee vierestä miten nuoremmat jaksavat peuhata

Ringan ilme :D... "tuutko tosissaan noin lähelle?"

Ringan ja Ipun ensimmäinen nenät vastakkain nuuhkaisu :)

"mä seuraan sua"

Fiona <3

Ringa <3

Ippu <3

lentokone lensi ylitsemme ja kaikki pysähtyivät kuin seinään :D

täältä me tullaan...

lenkin jälkeen käveltiin näin hienosti yhdessä :)
Lenkin jälkeen haimme Empun eskarista ja suuntasimme meille. Ippu ampaisi sisään kuin kotiinsa. Hieman hämillään katseli kuitenkin sisällä ympärilleen. Rauhotuin itsekin sohvalle joksikin aikaa ja Ippu hakeutui heti viereeni ja tuli syliin nukkumaan.
Illasta meillä tuli naapuri käymään sekarotuisen Hilman kanssa. Fiona ja Hilma ovat ennestään jo tuttuja ja näillä kahdella leikit käyvät yksiin. Ippu säikähti alkuun Hilmaa ja juoksi karkuun, mutta uskalsi pian tulla jo lähemmäs tekemään tuttavuutta. Fiona säntäsi samantien Hilman kimppuun ja alkoi armoton ralli pitkin pihaa. Suurimmasta osasta kuvia tuli tosi sumeita joten allapa pari "onnistunutta" kuvaa.

Hilma lensi naamalleen kun vauhtia oli niin paljon..

:D

ja sitten tanssittiin :D

Ippu ei rohjennut lähteä mukaan leikkiin vaan seuraili sivusta :)

<3
Kaikki koirat ovat kyllä olleet rauhallisia koko illan. Kaikille ruoka maistui erittäin hyvin. Ippu on hakenut turvaa minusta ja seuraa minua koko ajan. Pitää ottaa Ippu nyt viereen ja antaa ekstra huomiota rankan päivän jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti