sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Fionan pesua, puunausta ja trimmausta

Käytin torstai iltana Fionan pesulla. Alkoi muuten neiti haisemaankin jo melko pahalle ennen suihkua (koiralle). Vaasan näyttelyihinkin on enää aikaa vain kaksi viikkoa. Melkoiset kurakelit on täällä menossa ja saa kyllä joka lenkin jälkeen pestä koirilta vähintäänkin mahanalusen ja tassut.
Fiona seisoi nätisti koko suihkun ajan. Ilme ja eleet oli kylläkin kaikkea muuta paitsi nautinnolliset. Sitkeästi neiti kuitenkin jaksoi koko suihkun ja puunauksen ajan. Tässäpä Fiona kaikkensa antaneena...

Fiona suihkussa..

...suihkun jälkeen pyyhekuivattuna...

...föönauksen jälkeen...

...ja lopputulos pestynä, föönattuna ja harjattuna 

<3


Perjantaina ajelimme Kaijan luokse trimmattavaksi. Lisää juttua ja kuvia trimmauksesta voi käydä lukemassa Kaijan blogista täältä.

Eilen iltavuoron jälkeen innostuin tekemään koirille pientä hajuharjoitusta. Emilia innostui kovasti myös touhusta ja yhdessä piilottelimme nakin palasia ympäri asuntoa. Koirat laitoimme makuuhuoneeseen odottamaan ja sillä välin vieritimme nakin palasia pitkin lattioita ja etsimme helppoja ja vaikeita piilopaikkoja.
Ringa hoksasi heti mitä täytyy tehdä ja ompa Ringa kyllä niin perso nakille. Ringalla ei kauaa nokka tuhissut kun löysi piilottamamme nakit. Fiona hieman ihmetteli mitä täytyisi tehdä, mutta löysi kuitenkin muutamia nakkeja.
Täytyypä tehdä useamminkin tämmöisiä hajuharjoituksia kun näytti koirat niin nauttivan tekemisestä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti